вівторок, 02 серпня 2011 21:12

Міка Ньютон прислала Нагорному 101 троянду з Америки

Міка Ньютон прислала Нагорному 101 троянду з Америки

Міка Ньютон вирішила привітати Тимофія Нагорного з днем ??народження, не залишаючи Америки. Співачка влаштувала своєму продюсеру сюрприз.

"Я не хотіла дарувати Тимофієві банальних подарунків - він дорога для мене людина, улюблений продюсер! Я замовила доставку квітів - вибрала йому букет із 101 троянди - і рідкісну книгу, про яку він давно мріяв, але вона весь час немов "тікала" від нього", - поділилася Міка.

Квіти Нагорному доставили прямо на ресепшен аквапарку, де він у свій день народження відпочивав з дітьми.

"Дуже переживала, щоб все дійшло вчасно, щоб Тимофій опинився на місці під час доставки. Довелося вступити у змову з його водієм", - розповідає Міка.

Нагорного зворушив подарунок підопічної співачки. Та так, що він навіть розплакався.

"Я такого сюрпризу, чесно, не очікував. Для мене найважливіше - це щирість намірів і дій. В листівці знайшов дуже важливі і приємні для себе слова, перечитував кілька разів", - згадує продюсер.

На цьому сюрпризи не закінчилися. Міка Ньютон зателефонувала зі Штатів і проспівала Нагірному поздоровлення прямо зі студії Ренді Джексона.

"Чую, мені в трубку співають "Happy birthday" рівним жіночим хором. Виявилося, там в цей же час записувалася американський дівочий гурт дуже популярний у них, і Міка попросила їх заспівати для мене. Вона все відмінно продумала. І квітів з Лос-Анджелеса мені ще ніколи не доставляли ", - розчулився Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон прислала Нагорному 101 троянду з Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути