понеділок, 25 липня 2011 18:47

Нагорний відпочив у Євпаторії з мамою Подкопаєвої
17

Фото: Фото: з особистого архіву Нагорного

Колишній чоловік гімнастки Лілі Підкопаєвої Тимофій Нагорний з двома своїми дітьми цілий місяць відпочивав в Євпаторії в Криму.

"Я вже другий рік проводжу відпустку з дітьми в Євпаторії. За кордон страшно їх вивозити. Папа ще боїться. А це була найкраща моя відпустка. Ми були в аквапарку, дельфінарії. Син вже добре плаває і захотів поплавати з дельфінами. Ми приїхали в дельфінарій і він виграв на аукціоні картину, яку намалювали дельфіни. А потім скочив до них у воду. Довелося і мені поплавати з дельфінами, хоча до цього я такого не робив", - розповів Gazeta.ua Нагорний.

Разом з ними відпустку в Євпаторії проводила мама Лілі — Олена Володимирівна.

"Це найкраща бабуся в світі і я її дуже люблю. Вона дійсно дає дітям все те, що їм потрібно", - прокоментував продюсер.

Із колишньою дружиною у Нагорного вже налагодились стосунки.

"Ми спілкуємося. Дуже радий, що Ліля дозволяє мені бачити дітей, коли я захочу. Стабільно це раз на тиждень. Бо це найбільше щастя, коли засинаєш із ними. Каролінка так обнімала мене і казала: "Татку, я тебе люблю". Вона вже почала читати. Читає по три сторінки на ніч", - підкреслив він.

За кордон цього року Нагорний відпочивати вже не поїде.

"Я і так часто літаю по роботі за кордон. В Штати, наприклад, де зараз Міка Ньютон записує свій новий альбом і буде знімати кліп. Так що відпочивати вже нема коли", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний відпочив у Євпаторії з мамою Подкопаєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути