середа, 19 вересня 2018 16:19

Michelle Andrade та Женя Кот прокоментували свій небезпечний номер у "Танцях з зірками"
4

Мішель Андраде та Женя Кот розскрили секрети свого номера
Фото: Прес-служба
Мішель Андраде та Женя Кот розскрили секрети свого номера
Мішель Андраде та Женя Кот розскрили секрети свого номера
Мішель Андраде та Женя Кот розскрили секрети свого номера

Michelle Andrade і Женя Кот цієї неділі вразили феєричним шоу зі знаменитого фільму "Бурлеск".

Артисти перевтілилися в ролі головних героїв культового фільму.

Але номер дався парі не просто з кількох причин, якими ділиться пара:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Танців з зірками" з дружиною чемпіонкою навчатиме повітряної хореографії

"Якби не досвід з пасадоблем, який мене загартував, квік-степ дався б дуже важко. Звичайно, продуктивніше тренуватися щодня, але через мій щільний графік у нас було лише три дні. Найбільшою складністю в номері "Бурлеск" виявилася моя надзвичайно красива сукня - вона важила 7 кг. А бахрома з бісеру під час танцю сильно різала Жені руки. Під час підтримки на фінальній репетиції бісерини навіть подряпали йому обличчя. Але ми вирішили нічого не змінювати, тому що обидва готові витримати будь-які перешкоди заради класного номера,"- говорить Michelle Andrade.

Женя додав, що це не заважало горіти, а навіть надихало працювати ще яскравіше.

"Коли ти виходиш на сцену, то вже не відчуваєш ніякого болю, тільки пульсуючу енергію всередині," - ділиться своїми думками артист.

Ще один несподіваний момент - складна підтримка. Партнерка була близька до падіння вниз головою. Але партнер зміг утримати її, не порушивши естетики номера.

"Скажу чесно - перед самим виходом на сцену мене пройняла думка:" Підтримка не вийде ". Інтуїція мене не підвела! Так, я перфекціоніст, але впевнено скажу, що задоволений нашим виступом! Мішель справжня артистка. Ми так відчували один одного, що гармонійно вийшли з цієї невдалої ситуації та складного становища, зробивши просто іншу підтримку ", - говорить Женя.

Пара все ж продемонструвала складні елемент перед суддями прямо в ефірі після виступу, підкресливши свою наполегливість і незламність. Усі судді відзначили професійне зростання Michelle й подякували за постановку, яка підкреслила індивідуальність артистки і її гарячий україно-болівійський характер. І незважаючи на травмонебезпечну сукню і неточність в підтримці, поставили парі 27 балів.

Раніше 7-ми кратна чемпіонка України з художньої гімнастики, 4-ох разова чемпіонка світу з танців на пілоні - Наталя Татаринцева і зірка шоу "Танці з зірками" на 1 + 1 - Євген Кот презентували студію "Тата Арт Ангар" в новому форматі школи .

Зараз ви читаєте новину «Michelle Andrade та Женя Кот прокоментували свій небезпечний номер у "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути