вівторок, 07 серпня 2012 10:07

Меттью Макконахі дуже сильно схуд

Відомий актор Меттью Макконахі завжди міг похвалитися чудовою фізичною формою. Але мистецтво вимагає жертв, і заради нової ролі важко хворої людини артисту потрібно скинути близько 15 кілограмів. Поки Меттью скинув тільки трохи більше половини зазначеної ваги, але вигляд у нього вже досить хворобливий.

Якщо не знати про майбутню роботу актора, можна подумати, що він і правда на межі життя і смерті. Меттью дуже схуд, і втрата зовсім не зайвих кілограмів позначилася на його зовнішності не найкращим чином.

На екрані актор постане в образі Рона Вудруф, який реально жив і займався контрабандою недозволених до вживання в США препаратів, які могли б допомогти зараженим ВІЛ-інфекцією. Сам Вудруф заразився смертельним вірусом ще в 80-х і пішов з життя в 1992 році.

На роль неоднозначного персонажа претендували Бред Пітт і Райан Гослінг, але роботу вирішили довірити Макконахі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Меттью Макконахі не приховує свою вагітність

Головною умовою було скинути вагу, і актор з готовністю взявся за справу. У нелегкій боротьбі з апетитом його підтримує дружина Каміла Альвес.

"Я зазвичай кажу: "Цього тобі не можна, і того тобі не можна", але він дуже дисциплінований. У нього реально дуже добре виходить", - поділилася супутниця життя актора. Як виявилося, для успішного схуднення йому доводиться не тільки дотримуватися суворої дієти. Головний секрет Меттью - багато чаю, який допомагає йому позбутися від м'язової ваги.

Цікаво, що поки він катастрофічно втрачає вагу, сама Каміла, навпаки, набирає кілограми. Причина в неї поважна: пара чекає на появу на світ третьої дитини. У сім'ї вже підростають син Леві і дочка Віда, які з нетерпінням чекають на появу на світ брата чи сестри.

Зараз ви читаєте новину «Меттью Макконахі дуже сильно схуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути