понеділок, 11 червня 2012 13:57

Меттью Макконахі одружився з матір'ю двох його дітей

Меттью Макконахі одружився з матір'ю двох його дітей
Меттью і Камілла познайомилися в 2007 році на Різдво, і відтоді живуть разом Фото: jetsetter.ua

Кіноактор, сценарист і продюсер Меттью Макконахі, секс-символ Голлівуду і виконавець головних ролей в популярних фільмах "Час убивати", "Контакт", "Весільний переполох", "Як позбутися хлопця за 10 днів", "Любов та інші неприємності", "Супер Майк", "Привиди колишніх подружок" тощо, вступив в офіційний шлюб зі своєю цивільною дружиною Камілою Альвес, з якою живе разом і ростить сина Леві, 4 роки, і дочку Віду, 2 роки.

Про це пишуть у неділю, 10 червня, зарубіжні ЗМІ з посиланням на видання E! News.

Камілла Альвес, колишня модель з Бразилії, займається сьогодні дизайном сумок, а також веде на ТВ низку передач. Меттью і Камілла познайомилися в 2007 році на Різдво, і відтоді живуть разом.

Церемонія одруження відбулася в минулу суботу в будинку молодят в Остіні, штат Техас. Преса повідомляє, що на цьому святі не було запізнень, оскільки веселощі тривали всю ніч безперервно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меттью МакКонахі одружується з матір'ю своїх дітей

Кожному з гостей був наданий для ночівлі окремий комфортабельний намет в саду, з кондиціонером, внутрішнім двориком і килимком біля входу. Посеред двору були поставлені сім довгих дерев'яних столів, розрахованих на 15-20 осіб кожен.

Зараз ви читаєте новину «Меттью Макконахі одружився з матір'ю двох його дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути