пʼятниця, 13 липня 2018 11:37

Меланію Трамп у казковій сукні порівняли з принцесою
26

Дональд та Меланія Трамп
Фото: Reuters
Дональд та Меланія Трамп
Дональд та Меланія Трамп
Дональд та Меланія Трамп
Тереза Мей з чоловіком

Дональд Трамп після саміту НАТО в Брюсселі прибув до Великої Британії, де у нього заплановано кілька важливих зустрічей. У перший день офіційного візиту в Бленхеймський палаці на околиці Вудстока відбулася гала-вечеря на честь гостя та його дружини.

Дональда і Меланію Трамп приймала прем'єр-міністр Сполученого Королівства Тереза ​​Мей, яку супроводжував чоловік Філіп.

Американська перша леді з'явилася в родовому маєтку герцогів Мальборо, де, до речі, народився Вінстон Черчилль, в блідо-жовтій шифоновій сукні J.Mendel. Стиліст Меланії Трамп, Ерве П'єр, розповів, що Жиль Мендель створив цей наряд на замовлення і спеціально для такого випадку. За словами П'єра, вибір блідо-жовтого відтінку, одного з улюблених тонів королеви Єлизавети II, був зроблений в знак поваги до монарха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп затьмарила дружин європейських лідерів вишуканим вбранням

Тереза ​​Мей наділа вечірню червону сукню з вирізом, а її чоловік і Дональд Трамп вибрали смокінги.

На вечері американського політика і його дружину частували шотландським лососем, яловичим філе, полуницею, морозивом зі збитими вершками і іншими спеціально приготованими стравами.

У пресі поспішили порівняти образ Меланії з казковою принцесою Белль з мультфільму "Красуня і чудовисько" (Beauty and the Beast).

Крій сукні Белль і правда нагадує характерний стиль дизайнера, який широко використовує в своїх творіннях плісировки, складки і легкі летючі тканини. У мультфільмі Белль з'являється перед зачарованим принцом в жовтій сукні з оборками і складками на спідниці.

Раніше Меланія Трамп разом зі своїм чоловіком президентом США Дональдом Трампом відвідала саміт НАТО в Брюсселі.

Зараз ви читаєте новину «Меланію Трамп у казковій сукні порівняли з принцесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути