Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 16:10

Меладзе став довіреною особою кандидата в президенти Росії

Меладзе став довіреною особою кандидата в президенти Росії
Валерій Меладзе став довіреною особою соратника Володимира Путіна Бориса Тітова. Фото: Грузинский язык

Російський поп-співак, продюсер і телеведучий Валерій Меладзе став довіреною особою кандидата в президенти Росії.

Днями ЦВК РФ зареєстрував 114 довірених осіб кандидата на пост президента РФ, соратника Володимира Путіна Бориса Тітова, серед яких - співак Валерій Меладзе, шоумен Микола Фоменко, президент Російського союзу автостраховиків Ігор Юргенс та інші, пише "РИА Новости".

Згідно з законом, кандидат у президенти Росії вправі призначити до 600 довірених осіб. Вибори президента РФ пройдуть 18 березня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Валерія Меладзе святкуватиме весілля двічі

Валерій Меладзе народився 23 червня 1965 року в Батумі. Тут же закінчив музичну школу по класу фортепіано. Після закінчення школи працював телефоністом. У 1989 році закінчив в Миколаєві Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова за спеціальністю "інженер-механік із суднових енергетичних установок".

З самого початку і донині автором текстів, музики та аранжувань майже всіх пісень Валерія є його брат Костянтин. Сольно Валерій Меладзе вперше виступив у 1992 році з піснею "Не тревожь мне душу, скрипка..." в рамках програми концерту "Зоряний вечір", присвяченій майбутній зимовій Олімпіаді в Альбервілі. У 1993 році виступив у Києві на фестивалі квітів "Роксолана".

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе вперше з'явились на обкладинці глянцю. Зірки позували на сторінках російського видання ОК!.

Зараз ви читаєте новину «Меладзе став довіреною особою кандидата в президенти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути