пʼятниця, 29 травня 2009 16:28

Мел Гібсон заплатить за свою дитину $10 млн

Автор: Фото Reuters
  Гібсон не збирається одружуватись зі своєю коханкою
Гібсон не збирається одружуватись зі своєю коханкою
На що тільки не підеш заради дітей. Відомий актор Мел Гібсон вже виростив сімох, а зараз, як відомо, чекає на восьмого спадкоємця. Причому восьмий малюк, схоже, обійдеться зоряному тату дорожче за останніх в буквальному розумінні слова. Після появи малюка на світ актор заплатить своїй подрузі Оксані Григор"євій 10 мільйонів доларів.

В даний час Мел Гібсон готується до першого судового слухання з питання його розлучення з дружиною Робін. Пара прожила в шлюбі 28 років, але фактично вони розійшлися три роки тому, після того, як Гібсон ледь не потрапив за ґрати за водіння авто в нетверезому стані. Минулого місяця Робін Гібсон подала на розлучення, і тут події почали розгортатися зі скаженою швидкістю.

Через декілька тижнів після заяви про розлучення Мел вивев свою нову подругу Оксану Григор"єву на люди. Буквально через тиждень після появи пари на прем"єрі фільму "Люди Х: Росомаха" в таблоїдах з"явилися плітки про цікаве положення Оксани. Нарешті на початку цього тижня Мел під час телешоу з Джеєм Лено підтвердив чутки і жартівливо охрестив себе восьмипапою за аналогією з матір"ю вісьмох близнят Надею Сулеман. Проте актор тут же уточнив, що повторно одружуватися не збирається.

Проте Оксана Григор"єва у програші не залишиться. 39-річна музикантка отримає 10 мільйонів після народження малюка. Також Мел виділятиме на утримання дитину щомісячно 40 тисяч доларів аж до її 18-річчя (це приблизно ще $ 9 мільйонів), і додатково оплачуватиме його навчання.

Говорять, обидві сторони цілком задоволено укладеною операцією. В принципі, за словами рідних і знайомих пари, на спілкування один з одним у них залишається не так вже багато часу. Мел і Оксана досі не живуть разом під одним дахом і бачаться тільки вечорами, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон заплатить за свою дитину $10 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути