четвер, 22 липня 2010 10:54

Мел Гібсон зізнався, що бив дитину російської "повії"

Мел Гібсон зізнався, що бив дитину російської "повії"

У Мережу потрапив новий аудіозапис сварки між голлівудським актором Мелом Гібсоном і матір"ю його дитини, росіянкою Оксаною Григор"євою.

Як відзначають ЗМІ, в новому записі Гібсон не заперечує, що ударив Григор"єву і їхню однорічну дитину, але стверджує, що їй ніхто не повірить.

"Ти не можеш виховувати дитини в такому стані. Ти ударив мене і її [дочку], коли вона була у мене на руках! Мел, ти з'їхав з глузду! Тобі потрібно лікуватися!" - говорить на аудіозаписі голос, ймовірно, Григор"євої.

У відповідь чоловік, ймовірно Гібсон, після потоку нецензурної лексики відповідає: "Я хочу мою дитину, і ніхто тобі не повірить".

У цьому ж записі чоловічий голос погрожує: "У тебе моя дитина, і вона не потребує матері-повії, утриманки <...>! Ми всі знаємо, хто ти така! Я легко відніму у тебе дитину!".

Росіянка відповідає: "Пробач, але ти не отримаєш дитини", - на що Мел кричить: "Тобі не дозволять бути з нею, тому що дізнаються, хто ти насправді!"

Як стверджує видання RadarOnline, цей запис повинен "добити" актора, репутація якого і так вже сильно зіпсована оприлюдненими записами, де він погрожує Григор"євій вбивством, а також допускає расистські коментарі на адресу афроамериканців та латиноамериканців.

Нагадаємо, що зараз поліція Лос-Анджелеса проводить розслідування заяви Григор"євої про те, що 6 січня Гібсон ударив її, коли вона тримала на руках їхню маленьку дочку. Росіянка стверджує, що актор пошкодив їй два передні зуби. Дісталося і восьмимісячній дівчинці: у неї залишився синець на підборідді, який екс-подруга Гібсона сфотографувала і обіцяла пред'явити знімки департаменту поліції Лос-Анджелеса.

Крім того, в останні місяці Гібсон і Григор"єва вели судову тяжбу з приводу прав на опікунство над їхньою спільною дитиною.

Адвокати Гібсона все заперечують і стверджують, що Григор"єва змонтувала оприлюднені аудіозаписи.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон зізнався, що бив дитину російської "повії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути