Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 17:15

Мел Гібсон може бути біологічним батьком дітей Джоді Фостер

Мел Гібсон може бути біологічним батьком дітей Джоді Фостер
Спеціаліст з генеалогії помітив схожість Фото: GLOBAL LOOK Press

Голлівудський актор Мел Гібсон може бути біологічним батьком двох синів Джоді Фостер 14-річного Чарльза і 12-річного Кіта. Такі підозри у світських хронікерів закралися після церемонії "Золотий глобус", яка пройшла в Лос-Анджелесі.

На церемонії 50-річна Фостер отримала нагороду Сесіля де Мілля за заслуги в кінематографі. Там вона вперше публічно зізналася у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації. У промові артистка подякувала синам і всій родині за підтримку, сказала теплі слова мамі і окремо згадала Мела Гісбона: "Ти знаєш, ти мене теж врятував". Камера тим часом відобразила актора, який зображав свист і аплодував.

Джоді, її сини і 57-річний Гібсон сиділи під час урочистості за одним столом. Світські хронікери тут же звернулися до фахівця з генеалогії, який, розглянувши фотографії, зауважив, що хлопчики актриси дійсно дуже схожі на Гібсона, "але тільки світліші".

Між тим розкривати таємницю батьківства актриса не поспішає. Раніше вона вже заявила про те, що відкриє його ім'я тільки коли її дітям буде 21 рік.

Джоді Фостер і Мел Гібсон подружилися в 1994 році на зйомках фільму "Меверік". У 1998 році Джоді народила первістка. Пізніше вони працювали разом у фільмі "Бобер" в 2011 році. Цілком можливо, що Гібсон, у якого вісім дітей, виступив донором сперми. Відзначимо, що кілька років тому в своєму інтерв'ю актриса повідомила, що Мел Гібсон насправді люблячий і чутливий, а не такий, яким його уявляють. Він є її найулюбленішим актором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Джоді Фостер нова коханка

Ще одним кандидатом на пост батька синів Джоді вважається помічник режисера з підбору акторів Ренді Стоун, який помер в 2007 року від серцевого нападу.

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон може бути біологічним батьком дітей Джоді Фостер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути