Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 11:38

Меган Фокс у відвертому образі представила авторську колекцію спіднього
6

Меган Фокс
Меган Фокс
Меган Фокс
Меган Фокс
Меган Фокс

31-річна Меган Фокс з'явилася на презентації власної лінії білизни, яку вона створила для бренду Frederick's of Hollywood (актриса є його креативним директором і акціонером) і магазину Forever 21.

Для заходу зірка вибрала досить спокусливий наряд, надівши напівпрозоре мереживне чорне боді, обтягуючі сині джинси з чорним бантом і чорні туфлі на підборах. Наряд підкреслив жіночні форми актриси, яка строго стежить за своєю фігурою і дотримується принципів правильного харчування.

Макіяж Меган був досить яскравим - губи вона нафарбувала червоною помадою, очі сильно виділила тушшю, тінями і підводкою, а на вилиці завдала рум'яна. Своє розкішне довге волосся вона розпустила і злегка накрутила його, зробивши ледь помітні локони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Фокс показала фігуру в рекламі сексуальної білизни

"Спасибі всім, хто прийшов сьогодні в Forever 21. Мені так шкода, що не всі, хто стояв в черзі, змогли зі мною сфотографуватися. Ніхто з нас не чекав, що прийде так багато людей. Чесно кажучи, я вам дуже вдячна", - звернулася вона до своїх шанувальників в Instagram.

Раніше зірка приміряла спокусливу білизну з нової колекції.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс у відвертому образі представила авторську колекцію спіднього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути