Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2011 18:11

Мати Ірини Білик не чула про весілля дочки з "регіоналом"

Мати Ірини Білик не чула про весілля дочки з "регіоналом"

Співачка Ірина Білик не зустрічається із "регіоналом" Владиславом Лук'яновим. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла мама співачки Анна Яковлівна.

"Я його й не знаю. Ніколи не бачила, бо вони не зустрічались і не зустрічаються. Те, що пишуть, що вони вже одружуються, то хай пишуть. Ірина ж зірка і про неї мають таке писати. Інакше якою ж тоді вона зіркою буде. Але тільки хай хороше пишуть. Бо не доведи Боже, щось погане читати. Як от недавно написали, що Ірина загинула в автокатастрофі. Ладно, якщо десь там в Інтернеті. А це ще й по телевізору сказали. А Ірина поїхала за кордон тоді. Я дзвоню і не можу додзвонитися. Дві чи три години слухавку ні вона, ні друзі не беруть. Син мало через це в лікарню не потрапив. Дуже переживав і плакав: "Де Іра? Дзвони". А куди дзвонити, коли ніхто не відповідає. Тому хай краще пишуть за Звєрєвих і за депутатів. Хоч приємно читати", - зауважила мама Білик.

Між тим за такі публічні романи мама зірку не сварить.

"Я не маю права їй щось казати. Може, в душі то я не хотіла б цього, але вона доросла людина і вирішує сама за себе. Їй вже не 15 років. Як жінка вона вже відбулася. Я можу тільки порадити: "Тобі подобається? Спробуй, узнай, але я б так не зробила". Бо для мене може бути непотребом, а для неї золото", - підкреслила Анна Яковлівна.

Зараз ви читаєте новину «Мати Ірини Білик не чула про весілля дочки з "регіоналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути