пʼятниця, 08 червня 2012 17:56

Мати та донька Лоліти стали "жертвами" "Євро-2012"

Мати та донька Лоліти стали "жертвами" "Євро-2012"
Рідні співачки живуть біля "Олімпійського" Фото: storystar.ru

Колишня киянка Лоліта про затори та перекриття в її колись рідному місті лише чує від знайомих та родичів. Мати та донька співачки живуть у центрі української столиці просто через дорогу від "Олімпійського" стадіону. Тож зірка дуже переймається, як переживуть період "Євро-2012" її рідні. За всім, що відбувається у Києві вона спостерігає з Москви, але точно знає, що її родичам зараз не легко, повідомляє ТСН.

"Знаєте як в сучасному суспільстві прийнято жити в одній квартирі, а прописаній бути в іншій. У мене в родині так сталося, що прописані всі в іншій квартирі, а через дитину живуть в тій, яка навпроти школи. А школа якраз поруч зі стадіоном", - розповіла співачка в ефірі програми" ТСН.Особливе".

Мама Лоліти і донька Єва живуть у самому центрі "Євро", біля головного стадіону країни. Потрапити туди на машині можна лише з паспортом і з пропискою в цьому районі. Отже родина вимушена пересісти з комфортного автомобіля на громадський транспорт.

"Виходить, що через місце прописки мамин чоловік не може на машині їздити", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта називає пластичну хірургію гігієною

Зірка зізналась, що боїться тільки агресивних англійських фанатів. Наслідків розбірок вболівальників співачка багато разів бачила по телевізору і біля свого московського будинку.

"А може бути навіть краще - вберегти машину в гаражі від якихось підвипивших фанатів з Лондона", - підкреслила Лоліта.

Зараз ви читаєте новину «Мати та донька Лоліти стали "жертвами" "Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути