вівторок, 27 березня 2012 11:57

Лоліта називає пластичну хірургію гігієною

Лоліта називає пластичну хірургію гігієною
Співачка не любить робити собі уколи ботокса Фото: showbiz.delfi.ua

Лоліта ніколи не робила собі ліпосакцію. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ліпосакції мають сенс тільки тоді, коли ти після них сидиш на дієті або в тренажерному залі. Оскільки в моєму випадку ні одне, ні друге не прийнятно... Тому, що я робила, що я не робила, відразу скажу "ні". Я хотіла стегна прибрати. З талією у мене завжди був порядок, а от з стегнами, вони періодично роздавалися. Зараз я заспокоїлася", - зазначила артистка.

Лоліта зізналася, що не готова до радикальних змін.

"Я от зараз знімалася в кіно. До фільму я зробила ін'єкцію. У мене дуже хороший лікар, вона не переколює, у мене залишається міміка. Це найголовніше, щоб обличчя було живе. І раптом я відчула, що в мене тієї міміки, яка потрібна для кіно, немає. Як же я себе не любила в цей момент! Ось це розгладжене личко, в якому нічого немає. Я все роблю дуже мало. Підрізала повіки, але тому що через молярно-штукатурні роботи за 25 років, від щоденного гриму у тебе розтягуються повіки", - підкреслила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта насварила Кіркорова за дочку

Артистка розповіла, що не боялася лягати під ніж хірурга.

"По-перше пішла до хорошого лікаря, бачила його роботу, синців не було, шрамів теж. Нічого немає. Я називаю це догляд за собою. Це гігієна. Ну або залишитися в кадрі з мішками. Це теж глядачеві мало приємно", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта називає пластичну хірургію гігієною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути