вівторок, 22 березня 2011 10:35

Лоліта вийшла заміж у короткій сукні
5

У неділю, 20 березня, відома російська співачка Лоліта Мілявська вийшла заміж за 35-річного Дмитра Іванова, тренера з гри в сквош. З 47-річною співачкою він познайомився в спортзалі. Лоліта впевнена в тому, що її п'ятий шлюб виявиться останнім, оскільки з Дмитром вона відчуває себе по-справжньому щасливою.

Святкування, на яке було запрошено близько 100 гостей, пройшло в одному з ресторанів готелю "Україна". Вибір ресторану став для нареченої сюрпризом, проте обряд, відповідно до якого пройшло одруження, Лоліта вибрала сама, зупинившись на "кабалістичному обряді".

На прохання Мілявської, Карен Берг, мати глави Міжнародного центру каббали в Лос-Анджелесі Йегуди Берга, допомогла їй вибрати сприятливу, за каббалістичними розрахунками, дату весілля. Обручку для своєї обраниці Дмитро Іванов замовив у ювеліра, послугами якого користується актриса Демі Мур: "не просту прикрасу" було надіслано спецрейсом з Лос-Анджелеса до Москви.

Зазначимо, що Центр з вивчення каббали не бачить відмінностей між "каббалістичним весіллям" і традиційним єврейським. Однак, судячи з усього, на весіллі Мілявської та Іванова не було хупи, оскільки ані наречена, ані наречений не є євреями за Галахою.

У листопаді минулого року, під час візиту Йегуди Берга до Москви, на його лекціях побувало безліч російських зірок шоу-бізнесу, зокрема Лоліта Мілявська і Філіп Кіркоров. Йегуда Берг вважається духовним наставником Мадонни.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта вийшла заміж у короткій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути