Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 10:25

Лоліта покликала на своє весілля Собчак і Кіркорова

Лоліта покликала на своє весілля Собчак і Кіркорова

Популярна співачка Лоліта Мілявська виходить заміж в п'ятий раз. Весілля відбудеться 20 березня в одному з московських ресторанів.

На святкування Лоліта покликала близько двохсот гостей. З родичів - мама з донькою, батьки нареченого, всі інші - колеги Лоліти: Алла Пугачова з Максимом Галкіним, Ксенія Собчак, Філіп Кіркоров і багато інших. З чуток, примадонні запропонували стати дружкою з боку нареченої, але вона поки не дала відповіді.

Про нового обранця Лоліти відомо небагато. 35-річний Дмитро Іванов - сьома ракетка Росії і тренер з гри у сквош. Кажуть, що зі співачкою його познайомили їхні спільні друзі в спортзалі. Спілкування з молодим спортсменом благотворно вплинуло на Мілявську, вона за пару місяців схудла на 10 кіло і нещодавно зробила собі пластику.

Пропозицію руки і серця Лоліті молодий спортсмен зробив ще півроку тому, але співачка, у якої за плечима 4 шлюби, не поспішала з відповіддю. Але після Нового року співачка все ж таки вирішила узаконити стосунки з Дмитром.

Вже відомо, що Лоліта замовила собі сукню від іменитого дизайнера вартістю в 50 тисяч євро, на співачці також будуть ексклюзивні прикраси з діамантами.

"Лише з Дмитром я зрозуміла, що таке справжнє почуття, що таке любов, - розповідала в одному з недавніх інтерв'ю співачка. - Я відношу себе, як і більшість російських жінок, до недолюблених. Але зараз, з Дімою, я відчуваю себе щасливою. У нього прекрасні стосунки з моєю донькою Євою. Вони дружать".

Нагадаємо, весілля з четвертим чоловіком Лоліти Олександром Зарубіним обійшлося молодій сім'ї в майже мільйон доларів, оскільки подію святкували в садибі "Царицино". На цей раз все буде скромніше - банкет оплачують спонсори і один з глянцевих журналів.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта покликала на своє весілля Собчак і Кіркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути