Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 16:45

Маскарад у шоу "Танці з зірками": Олег Винник приміряв образ Казанови

Маскарад у шоу "Танці з зірками": Олег Винник приміряв образ Казанови
Судді відзначили гармонійність пари. Фото: надане піар-агентом артиста

Олег Винник та Олена Шоптенко влаштували маскарад на паркеті "Танців з зірками". У 3-ому прямому ефірі шоу пара продемонструвала віденський вальс. Однак у виконанні Олега і Олени класичний танець "маст-хев" заграв новими фарбами. Глядачі побачили історію взаємин від знайомства до драматичного фіналу, в якій Шоптенко стала жертвою Винника-казанови.

"Ми вирішили показати вальс "з іншого боку". Зробити його не звично повітряним, а більш динамічним і емоційним. Додали складні рухи руками. Олег — трудоголік, який цінує якість і працює на результат. Він не може собі дозволити вийти на паркет непідготовленим або в поганому настрої. Ніколи не здається, над складними рухами працює в рази більше, щоб втілити мою задумку ", — розповіла Олена Шоптенко.

"Я дуже самокритична людина. Знаю свої помилки і можу оцінити кожен свій рух. Не люблю виходити на сцену недопрацюючи. Краса і естетика виробляється роками. За красою ховається багато емоцій", — поділився Олег Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко в мереживному ліфчику міркувала про вміння говорити "ні"

Судді відзначили гармонійність пари, ідеальне поєднання жіночого та чоловічого начал і гідно оцінили танець у 35 балів.

Після ефектного танго в першому прямому ефірі Олег Винник та Олена Шоптенко продемонстрували пристрасно-іронічний ча-ча-ча в шоу "Танці з зірками". 2-ий тиждень поспіль виступи пари в шоу набирають провідну кількість переглядів на YouTube-каналі проєкту.

Зараз ви читаєте новину «Маскарад у шоу "Танці з зірками": Олег Винник приміряв образ Казанови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути