пʼятниця, 30 березня 2012 15:49

Маша Фокіна судитиметься з клінікою за неправильний діагноз

Маша Фокіна судитиметься з клінікою за неправильний діагноз
Співачка зламала ногу Фото: autocentre.ua

Співачка Маша Фокіна зібралася судитися з престижною клінікою через неправильний діагноз, який їй поставили два тижні тому. Про це повідомляє ТСН.

Повертаючись зі святкування свого дня народження онука колишнього прем'єр-міністра Вітольда Фокіна послизнулась, упала і зламала ногу. У клініці, куди відвезли дівчину друзі, сказали, у Марії розтягнуті зв'язки гомілостопа. Їй наклали пов'язку, зробили знеболювальний укол та відпустили додому.

Та біль не вщухав, тому за кілька днів Марія звернулась до знайомого професора травматолога. Діагноз був невтішний — перелом двох кісток стопи з ускладненнями через те, що гіпсу так і не наклали.

Тепер знаменитість збирає документи і готується подавати їх до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Фокіна відмовилася від підборів

"Виходить так, що я замість чотирьох тижнів на милицях буду ходити плюс два тижні, які я пролежала, і плюс ще півтора місяця. Це вибиває мене повністю з життя", - розповіла співачка програмі "ТСН.Особливе".

"Ми збираємося подавати в суд, тому що моя сім'я в шоці, як це могло таке взагалі статися. Це лікарі клініки, яка в принципі вважається однією з найкращих в Україні", - наголосила Фокіна.

Зараз ви читаєте новину «Маша Фокіна судитиметься з клінікою за неправильний діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути