середа, 30 березня 2011 17:50

Маргарита Січкар з донькою вчаться танцювати на жердині
5

Фото: Фото: Ольга Каменєва/Gazeta

Рестораторка Маргарита Січкар разом з донькою 23-річною Євгенією кілька місяців тому почали ходити до танцювальної школи. Розучує там танці на жердині.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua сьогодні під час прес-конференції з нагоди відкриття 6 книжкового ярмарку "Медвін".

"Недавно з донькою почали вчитися танцювати з жердиною. Нам подобається поєднання пластики, ритму та стрип-денсу", - сказала вона.

"Після першого уроки в нас обох сильно боліли ноги. Така крепатура було, що не могли і піднятися", - додала Маргарита Січкар.

Під час прес-конференції вона приготувала "Салат Гурмана". Робила його з руколи, кінзи та сьомги.

"Вперше стала за плиту у 2 класі. Тоді готувала борщ. Все робила за рецептом. Та як спробувала- розчарувалася. Змушена була вилити вміст каструлі в унітаз, бо соромно було такою стравою пригощати батьків", - поділилася вона.

"Далі готувала під керівництвом мами. Тепер я — єдиний з відомих рестораторів, хто має технологічну освіту", - похвалилася Маргарита.

Вдома вона готує лише у вихідні.

"В ці дні люблю запрошувати друзів у гості. Кожного разу готую якусь нову страву. Рецепти беру із закордонних кулінарних книг, маю вдома величезну бібліотеку", - розповіла вона.

А от її чоловік — футболіст Владислав Ващук, приготуванням їжі займається рідко.

"Він — гурман, непогано розбирається у їжі. Але готувати не вміє. Та йому це і не потрібно", - зауважила Січкар.

Зараз ви читаєте новину «Маргарита Січкар з донькою вчаться танцювати на жердині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути