




Рестораторка Маргарита Січкар разом з донькою 23-річною Євгенією кілька місяців тому почали ходити до танцювальної школи. Розучує там танці на жердині.
Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua сьогодні під час прес-конференції з нагоди відкриття 6 книжкового ярмарку "Медвін".
"Недавно з донькою почали вчитися танцювати з жердиною. Нам подобається поєднання пластики, ритму та стрип-денсу", - сказала вона.
"Після першого уроки в нас обох сильно боліли ноги. Така крепатура було, що не могли і піднятися", - додала Маргарита Січкар.
Під час прес-конференції вона приготувала "Салат Гурмана". Робила його з руколи, кінзи та сьомги.
"Вперше стала за плиту у 2 класі. Тоді готувала борщ. Все робила за рецептом. Та як спробувала- розчарувалася. Змушена була вилити вміст каструлі в унітаз, бо соромно було такою стравою пригощати батьків", - поділилася вона.
"Далі готувала під керівництвом мами. Тепер я — єдиний з відомих рестораторів, хто має технологічну освіту", - похвалилася Маргарита.
Вдома вона готує лише у вихідні.
"В ці дні люблю запрошувати друзів у гості. Кожного разу готую якусь нову страву. Рецепти беру із закордонних кулінарних книг, маю вдома величезну бібліотеку", - розповіла вона.
А от її чоловік — футболіст Владислав Ващук, приготуванням їжі займається рідко.
"Він — гурман, непогано розбирається у їжі. Але готувати не вміє. Та йому це і не потрібно", - зауважила Січкар.
Коментарі