Ексклюзиви
пʼятниця, 17 липня 2009 17:54

Максима Галкіна відрахували з аспірантури

Максима Галкіна відрахували з аспірантури

Галкін вступив до аспірантури РДГУ одразу після закінчення університету. Викладачі не могли з нього натішитися і завжди хвалили. У свою чергу Максим справно відвідував заняття і старанно працював над дисертацію на тему "Співвідношення стилістичних систем оригінального і перекладного текстів".

Але незабаром популярність Галкіна не змогла ужитися з його теоретичними переконаннями.

Науковий керівник Максима неодноразово робив зауваження своєму зоряному учневі щодо дисертації. Але Максим так і не зрозумів усієї серйозності і відповідальності своєї роботи.

- Я добре знаю Максима, він дуже приємна молода людина. На жаль, його виключили з нашої аспірантури, - розповіла секретар управління аспірантури Валентина Миколаївна. - В якийсь момент погляди Максима не зійшлися з думкою його наукового керівника, у якого були претензії до Галкіна.

В аспірантурі відомому учневі завжди раді. За словами викладачів, Галкін може продовжити навчання, правда, на платній основі і лише після згоди свого наукового керівника.

Постійні гастролі і вечірки не залишають часу для серйозних теоретичних і практичних досліджень. Та і особисте життя потрібно влаштовувати.

- Було б чудово, якби Максим до нас повернувся. Варто лише захотіти. Більше того велика частина його дисертації вже написана і залишилося зробити останній ривок., - повідомляє Лайф

Зараз ви читаєте новину «Максима Галкіна відрахували з аспірантури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути