четвер, 30 травня 2019 15:05

Макс Барських їде в міжнародний тур

Макс Барських їде в міжнародний тур
Макс Барских побуває з туром в Австралії. Фото: прес-служба

Співак Макс Барських опублікував проморолик до майбутнього міжнародного турне Nezemnaya World Tour 2020.

Після успішного шоу "Тумани", яке тривало 2 роки і побувало в 15 країнах, охопивши понад 250 концертів, Барських і його команда розширюють концертну географію. Другий світовий тур артиста охопить Австралію, США, Канаду, країни Балтії, Казахстан, Великобританію, Німеччину, Польщу і Данію. Він стартує зі столиці Литви - Вільнюса, після чого співак відправиться в Білорусь, Латвію і Німеччину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міша Романова знялася в ретро-відео на пісню "Лунная"

Nezemnaya World Tour 2020 отримав назву однойменного хіта, який за 2 місяці в радіоефірі прозвучав близько 200 тисяч разів, згідно зі статистикою медіапорталу TopHit.

В рамках майбутнього туру Барських презентує шоу "7" з доповненнями і нововведеннями. Прем'єра-передпрослуховування нової концертної програми музиканта відбулася в Києві торік 29 листопада.

Нещодавно мережа обговорювала багатозначні знімки Макса Барських і Міші Романової в надії на те, що артисти таки підтвердять чутки про відновлений роман. Але музикант дав привід для нових припущень.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських їде в міжнародний тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути