Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 16:37

Міша Романова знялася в ретро-відео на пісню "Лунная"

Автор: прес-служба
  Нову пісню для Міши Романової написав Макс Барських
Нову пісню для Міши Романової написав Макс Барських

Співачка Міша Романова презентувала новий трек і відео з назвою "Лунная". Прем'єра пісні відбулася одночасно на чотирьох радіостанціях - NRJ, Наше радіо, Люкс ФМ і Перець ФМ. Всього місяць тому артистка випустила дебютний реліз.

Друг дитинства Романової Макс Барських допомагає співачці в її сольному старті в рамках своєї музичної лабораторії BEREGA MUSIC.

"Я закоханий в тембр голосу Міші за його унікальну здатність переміщати слухача в простір, де немає суєти і всього того, від чого ми хочемо сховатися. Цю пісню ми створювали з великою любов'ю і трепетом", - такий підпис співак залишив під обкладинкою синглу Міші Романової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий альбом Барських побив рекорд "Туманів" і став платиновим

Пісня "Лунная" написана Барським в співавторстві з Ana Baston, яка також є співавтором синглу виконавця "Неземная".

"Макс написав її для мене, перебуваючи в Америці. Коли я отримала демо, то переслуховувала по колу багато разів. Кожен раз дивуючись, наскільки точно він передав в цій пісні всі відтінки моїх почуттів", - говорить Міша Романова.

Велика частина зйомок проходила в Каліфорнії, де останні кілька років мешкає і створює музику Макс Барських. А частина - в Києві, в одному зі столичних павільйонів. За задумом Макса, кожна робота Романової покликана розкривати певну грань її особистості. Якщо в Makeup співачка постає перед аудиторією емансипованою холодною дівою, то відео і пісня "Лунная", навпаки - світиться романтикою перших серйозних відносин, які відсилають до епохи диско.

Екс-учасниця "ВІА Гри" Міша Романова повернулася в шоу-біз після річної паузи. В цей час співачка накопичувала музичний матеріал. Нещодавно вона представила свій перший сольний реліз на пісню Makeup.

Зараз ви читаєте новину «Міша Романова знялася в ретро-відео на пісню "Лунная"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути