Ексклюзиви
середа, 23 листопада 2022 08:15

Майлі Сайрус – 30. Скандальні факти й фото епатажної артистки
10

23 листопада американська попвиконавиця й акторка Майлі Сайрус святкує ювілей. Зірці, яка вражає відвертими образами й сенсаційними виступами, виповнюється 30 років. Фанати вважають її суперздібностю збирати навколо себе скандали.

Gazeta.ua зібрала маловідомі факти й епатажні фото сьогоднішньої ювілярки.

1. Її справжнє ім'я – Дестіні Хоуп. У дитинстві її називали Смайлі за променисту усмішку. Згодом змінила ім'я на Майлі.

2. Майбутня зірка покинула навчання в коледжі, щоб зосередитись на музичній та кінокар'єрі. А ще її вигнали з приватної євангелістської школи. Це сталося після того, як вона проводила серед однокласників уроки на тему французького поцілунку.

3. Перші гроші майбутня зірка заробила тим, що допомагала батькові, кантріспіваку Біллі Рею Сайрусу під час його гастролей. Він платив доньці $10 за те, що та прибирала спідню білизну зі сцени. Фанатки виконавця кидали речі, а зіркова донька їх збирала.

23 листопада американська попвиконавиця й акторка Майлі Сайрус святкує 30 років
Фото: Mert Alas
23 листопада американська попвиконавиця й акторка Майлі Сайрус святкує 30 років
Зірці, яка вражає відвертими образами й сенсаційними виступами, виповнюється 30 років
23 листопада американська попвиконавиця й акторка Майлі Сайрус святкує 30 років
Майбутня зірка покинула навчання в коледжі, щоб зосередитись на музичній та кінокар'єрі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оуену Вілсону – 54. Три незабутні ролі зірки романтичних комедій

4. Прославилася завдяки головній ролі в серіалі "Ханна Монтана". Туди пробувалося багато дівчат, серед яких була і Тейлор Момсен. Вона, до слова, згодом стала зіркою "Пліткарки".

5. Сайрус має безліч татуювань. Серед них – римські цифри VIIXCI (липень 1991 року – дата зустрічі її батьків) і цитата з промови Теодора Рузвельта: "Його місце ніколи не буде поруч із боязкими душами, які не знають ні перемог, ні поразок".

6. Головним недоліком Майлі вважає пристрасть до порядку. Зізнавалася, що навіть шматки піци, які нерівно лежать у коробці, виводять її з рівноваги. І це має пояснення: співачці діагностували обсесивно-компульсивний розлад.

19 листопада американський дизайнер Келвін Кляйн відзначав ювілей. Модельєр закохав світ у дизайнерські джинси в 1970 роках, а потім став головним революціонером у модній рекламі 1980-х. А його фірмовий casual chic поставив американську моду нарівні з паризькою. Кляйну виповнилося 80 років.

Зараз ви читаєте новину «Майлі Сайрус – 30. Скандальні факти й фото епатажної артистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути