четвер, 06 липня 2017 13:08

Мадонну покинув хлопець через колір шкіри

Нещодавно опублікували лист американського репера Тупака Шакура до співачки Мадонни. Його написав 15 січня 1995 року у в'язниці. У посланні музикант вибачається перед колишньою коханкою за те, що розбив серце. Причиною назвав білий колір шкіри Мадонни.

Автор: Woman.ru
  Мадонна і Тупак Шакур познайомились в березні 1993 року. Зустрічалися рік
Мадонна і Тупак Шакур познайомились в березні 1993 року. Зустрічалися рік

"Якщо тебе побачать з чорним хлопцем, це ніяк не поставить під загрозу твою кар'єру - це тільки покаже, що ти відкрита і цікава людина. Але що стосується мене і мого тодішнього образу, я б підвів людей, які зробили мене тим, хто я є. Я ніколи не хотів заподіяти тобі болю", - написав Шакур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У збірці замість молитви помилково надрукували брутальний реп

Тупак також пише, що йому було боляче, коли він побачив інтерв'ю Мадонни. У ньому співачка розповідала про "стосунки з реперами" - у множині.

Автор: tmz.com
  Лист Тупака Шакура до Мадонни
Лист Тупака Шакура до Мадонни

"Ці слова сильно мене поранили, тому що я не знав, що ти зустрічалася з іншими реперами, крім мене", - додав він. Далі Шакур просить Мадонну залишити все минуле позаду. Розповідає про те, як непросто йому було впоратися зі славою, що випала йому. Додає, що з моменту їх розставання він сильно виріс, як душевно, так і інтелектуально. В кінці листа Тупак говорить, що був би радий, якби колишня кохана відвідала його у в'язниці.

Лист продадуть на аукціоні в Нью-Йорку цього місяця. Початкова ставка - $100 тис., однак організатори очікують на набагато більшу суму. Останній лист Шакура був проданий за $170 тис.

Автор: Daily Mail
  Мадонна і Тупак Шакур познайомились в березні 1993 року. Зустрічалися рік
Мадонна і Тупак Шакур познайомились в березні 1993 року. Зустрічалися рік

Тупак Шакур став першим репером у світі, якому поставили пам'ятник. Він продав понад 75 мільйонів копій альбомів у різних країнах, що зробило його одним з найпопулярніших виконавців у світі. Він брав активну участь у суспільно-політичному житті. Більшість його пісень зачіпали теми життя в гетто, насильства, бідності та расизму.

З Мадонною Шакур зустрічався у 1994 році. Про це розповіла сама артистка 2 роки тому у вечірньому шоу. До того про зв'язок між знаменитостями офіційно не повідомлялося. Лише ходили чутки.

Тупак був застрелений 13 вересня 1996 року в Лас-Вегасі. Постріли були зроблені невідомим з автомобіля. Зловмисника не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Мадонну покинув хлопець через колір шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути