Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2012 09:33

Мадонна в Санкт-Петербурзі підтримала геїв

Мадонна в Санкт-Петербурзі підтримала геїв
Під час концерту співачка показала глядачам плакат з кольорами веселки Фото: РИА Новости

Співачка Мадонна на концерті в Санкт-Петербурзі, який пройшов 9 серпня в СКК "Петербурзький", виступила на підтримку секс-меншин.

Виконуючи пісню "Human nature", Мадонна зняла сорочку і продемонструвала голу спину з написом "No fear" ("Немає страху"). Крім того, під час концерту співачка показала глядачам плакат з кольорами веселки, на якому був написаний такий же заклик.

На початку виступу співачка попросила глядачів на знак підтримки секс-меншин підняти руки з рожевими браслетами. Браслети заздалегідь роздавали тим, хто хоче підтримати на концерті ЛГБТ-спільноти, про що Мадонна писала на своїй сторінці в Facebook перед виступом.

Напередодні концерту активісти православно-патріотичного руху "Народний собор" та організації "Профспілка громадян Росії" провели на Палацовій площі в Петербурзі пікети на знак протесту проти виступу Мадонни. Крім того, Віталій Мілонов, автор закону, що забороняє пропаганду гомосексуалізму серед неповнолітніх, заявляв про свій намір використати матеріали фото-і відеозйомки з концерту з метою покарати Мадонну за пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин. Закон про гомосексуалізм, крім Петербурга, діє і в деяких інших містах Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віце-прем'єр РФ обізвав Мадонну б***дю за підтримку Pussy Riot

Гей-активісти, в свою чергу, також висловили свій протест проти виступу Мадонни: у день концерту вони організували серію пікетів перед СКК "Петербурзький". Так, активісти ЛГБТ-руху "Рівноправність" звинуватили Мадонну в лицемірстві і використанні правозахисних гасел для залучення уваги до своїх шоу. Так, один з лідерів петербурзького гей-руху Юрій Гавріков закликав Мадонну бойкотувати Росію: на його думку, це принесло б секс-меншинам набагато більше користі.

Раніше, 7 серпня на концерті в Москві, Мадонна виступила на підтримку заарештованих учасниць Pussy Riot. Співачка виголосила промову, в якій заявила, що молиться за свободу дівчат, після чого одягла на голову Балаклаву. Крім того, на спині у Мадонни під час концерту була видно напис "Pussy Riot".

Ще раніше, виступаючи на концерті в Києві 5 серпня, Мадонна під час спілкування з шанувальниками закликала їх поборотися за свободу Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна в Санкт-Петербурзі підтримала геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути