понеділок, 18 травня 2009 15:24

Мадонна таки вийшла заміж? (ФОТО)

Поп-діва Мадонна спростувала чутки про своє весілля з бразильським манекенником Хесусом Лусом. Проте поведінку зірки навряд чи можна назвати послідовною. У минулі вихідні Мадонна і Хесус були помічені біля нью-йоркського центру каббали в світлому вбранні. Зокрема, співачка була в стильних слаксах і довгому жакеті кольору слонячої кістки, а манекенник - в білосніжних сорочці та брюках. Це дало журналістам привід припустити, що так звана "церемонія зобов"язання" все-таки відбулася.

Плітки про майбутнє одруження діви з"явилися в кінці минулого тижня. Про майбутнє таїнство журналістам повідомив батько нареченого.

"Він дуже щасливий, - розповів бразильському журналу Quem батько Хесуса, Луіс Хейтор Пінто да Лус. - І майбутня церемонія підтверджує це". На його думку, бажання пари провести церемонію за канонами релігійного учення каббала, прихильницею якого і є співачка, свідчать про те, що його син і поп-співачка дійсно люблять один одного. Але чоловік не забув відзначити, що подібна церемонія навряд чи може вважатися офіційним укладенням шлюбу.

Сама ж співачка, яка була офіційно заміжньою двічі, плітки категорично спростувала, заявивши: "Це абсолютно не відповідає дійсності".

Не дивлячись на чутки про те, що пара розлучилася, Мадонна та її юний бойфренд продовжують часто з"являтися разом на публіці. Як стверджує батько Хесуса, його син багато часу проводить з дітьми Мадонни, і ті вже встигли прив"язатися до нього.

Нагадаємо, Мадонна познайомилася з красенем під час грудневої фотосесії для журналу W. З чуток, співачка була так зачарована хлопцем в стилі латино, що тут же запропонувала супроводжувати її в турне Sticky & Sweet. Через декілька місяців знайомства Медж почала агітувати приятеля послідувати її прикладу і стати прихильником каббали, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна таки вийшла заміж? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути