пʼятниця, 15 травня 2009 15:55

Мадонна зібралася заміж (ФОТО)

Прихильники поп-зірки Мадонни вважають, що співачка пише свої кращі пісні, будучи самотньою жінкою. Але сама діва все ж таки прагне налагодити особисте життя. Восени минулого року Мадонна розлучилася з режисером Гаєм Річі, а зараз готується до весілля. Як неважко здогадатися, обранцем співачки став бразильський красень, манекенник Хесус Лус.

Американська зірка і бразильський манекенник мають намір пройти традиційний каббалістичний весільний обряд. Про це пресі повідомив батько Хесуса, ЛуісХейтор Пінто да Лус. "Він дуже щасливий, - говорить чоловік про сина. - І майбутня церемонія підтверджує це".

Проте 50-річна Мадонна і 22-річний Лус не планують реєструвати стосунки офіційно. Таким чином, цей шлюб не матиме юридичної сили. Відомо, що церемонія пройде в Нью-Йорку, проте точна дата святкування не називається. За припущеннями ЗМІ, подія відбудеться в найближчий уїкенд.

Як розповів містер Лус, бажання пари провести церемонію за канонами каббали, прихильницею якого і є співачка, свідчать про те, що його син і поп-співачка дійсно люблять один одного.

Між тим, пара поки не прокоментувала інформацію про підготовку до каббалістичного святкування.

Нагадаємо, Мадонна познайомилася з красенем під час грудневої фотосесії для журналу W. З чуток, співачка була така зачарована хлопцем в стилі латино, що тут же запропонувала супроводжувати її в турне Sticky & Sweet.

Через декілька місяців знайомства Медж стала агітувати приятеля послідувати її прикладу і стати прихильником каббали. Але, за словами приятелів Луса, його батьки були категорично проти. "Сім"я Хесуса достатньо суворо дотримується католицьких традицій, так що ця новина може стати серйозним шоком для його близьких", - розповідав пресі один з друзів манекенника, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна зібралася заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути