вівторок, 05 травня 2009 15:27

Мадонна прийшла на вечірку з антеною на голові (ФОТО)
5

Мадонна зі своїм молодим коханцем
Вчора в нью-йоркському музеї "Метрополітан" відбулася виставка "Модель як муза: утілюючи моду" за підтримки дизайнера Марка Джейкобса.

На червону доріжку прийшла сила-силенна зірок кіно, телебачення, шоу-бізнесу та звісно моди.


Подія стала черговим приводом для знаменитостей покрасуватися в нових сукнях. Пишні, облягаючі, довгі, короткі - під дахом "Метрополітан" можна було побачити вбрання всіх кольорів веселки.

Але, як завжди, всім догодити не можна і модні експерти виділили декількох знаменитостей з найжахливішим вбранням. Серед них, як не дивно, опинилася Мадонна, яка взагалі то вирізняється хорошим смаком. Але цього разу почуття стилю співачки підвело її.

50-річна зірка прийшла на виставку у високих ботфордах, в пишній міні-сукні та незрозумілому головному уборі, який більше нагадував телевізійну антену. Оскільки співачка є обличчям модного дому Луї Віттон (арт-директором якого є Марк Джейкобс), вона вирішила, за порадою дизайнера, віддати перевагу саме цьому бренду.

Варто відмітити, що зірка вперше з"явилася на червоній доріжці зі своїм молодим коханцем-моделлю Хесусом Лусом.

І хоча вбрання співачки було більш ніж оригінальним, перед суддями, які розглядають справу про удочеріння, в такому вигляді Мадонні краще на з"являтися. А тим часом навколо спроби зірки вдочерити 3-річну дівчинку з Малаві назріває скандал.

Ось вже другий місяць зірка відчайдушно намагається забрати Мерсі Джеймс з притулку, але їй не дозволяє влада країни. Тепер проти Мадонни виступає і батько дівчинки.

Як відомо, перша спроба Мадонни удочерити дівчинку зазнала невдачі. Суд країни відмовив зірці, оскільки вона не була постійним жителем країни впродовж півтора-двох років, як того вимагає закон.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мадонна прийшла на вечірку з антеною на голові (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути