середа, 07 липня 2010 09:44

Мадонна покликала в свій новий фільм актора з картини колишнього чоловіка

Мадонна покликала в свій новий фільм актора з картини колишнього чоловіка

Мадонна запросила британського актора Джеймса Фокса на роль англійського короля Георга V у фільмі "W.E.". Одного з синів Георга V, Георга VI, зіграє син Джеймса Фокса - Лоренс Фокс.

Джеймс Фокс раніше знімався у фільмі "Шерлок Холмс", що зрежисував колишній чоловік Мадонни, Гай Річі. Лоренс Фокс відомий глядачам за такими стрічками, як "Госфорд Парк", "Джейн Остін" і "Яма".

В центрі сюжету "W.E." - роман короля Великої Британії Едуарда VIII (старшого сина Георга V) і американки Уолліс Сімпсон. На момент знайомства з принцом Едуардом Сімпсон знаходилася в другому шлюбі. Через два роки після того, як він зійшов на трон, Уолліс оформила друге розлучення. Врешті-решт Сімпсон і Едуард VIII оформили стосунки, але для цього королю довелося зректися престолу.

Монарха в "W.E." зіграє Джеймс Д'Арсі, відомий за фільмами "Господар морів: на краю землі" і "Той, що виганяє диявола: Початок". Роль Уолліс Сімпсон виконає Андреа Райзборо, котра грала Маргарет Тетчер в телефільмі "Маргарет Тетчер. Довгий шлях до Фінчлі".

Зйомки "W.E." почалися в понеділок, 5 липня. Мадонна не тільки є режисером стрічки, але і взяла участь в написанні сценарію. Заради роботи над фільмом вона навіть вирішила тимчасово перервати музичну кар'єру. Зазначимо, що в 2008 році на екрани вийшов режисерський дебют співачки - 80-хвилинна стрічка про шоу-бізнес "Бруд і мудрість" ("Filth and Wisdom"). Фільм був прохолодно зустрінутий критиками.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Мадонна покликала в свій новий фільм актора з картини колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути