середа, 16 червня 2010 19:23

Коханець Мадонни порозважався в Києві на дискотеці і поставив свічки у Лаврі (ФОТО)
6

Фото: Jetsetter.ru

Наприкінці минулого тижня Київ відвідав діджей, манекенник і коханий Мадонни Хесус Лус. Найгарячіший селебріті-діджей планети відіграв сет на вечірці, присвяченій п'ятиріччю програми "Світське життя".

У Борисполі Хесус з'явився у шерстяній в'язаній шапці - мабуть, багато чув про місцеві холоди. Вражений київської спекою, він радісно вигукнув: "Тут у вас просто як у Бразилії!", і зняв шапку.

До України Лус ставиться з особливим трепетом, адже їх з Мадонною найближчий друг-українець Євген Гудзь (Gogоl Bordello) - не раз запрошував бразильця подивитися країну. У своєму блозі MySpace діджей написав захоплене Ucrania!

Відігравши сет у ботсаду, Хесус дав інтерв'ю Каті Осадчій і погодився попозувати на фотоколі з дружиною Василя Хмельницького Зоєю Литвин, діджеєм Євою і її мамою. Фотографуючись з секс-символом, мама Єви спритно схопила його за живіт і доторкнулася до преса, голосно простогнавши "Beautiful!", що розвеселило Хесуса.

Після закінчення вечірки діджей захотів відвідати київський клуб - і в супроводі продюсера "Світського життя" та редактора "Джетсеттера" опинився в "Данте".

Тут юного бразильця чекали діджей Єва, Зоя Литвин і Крістіна Шишпор. Дівчата зустріли коханця Мадонни більш ніж тепло, кружляючи біля його столика і супроводжуючи на танцполі. "Відмінна музична система!", - шепотів Хесус, заворожено дивлячись повз Зою, Єву і Христину на місцевого діджея.

Між стриманими танцями і шампанським Хесус виглянув на Дніпро і захоплено застигнув перед краєвидом, що відкрився. "Що це таке?", - Запитав він оточуючих. "Труханів острів", - пояснили йому. "Мені подобається. Мені дійсно подобається! ".

Наступного ранку Лус відправився поповнювати багаж туристичних вражень. Почав з Володимирського спуску, по Грушевського, через Кабмін і до парку Слави. Візит до пам'ятника "Батьківщина-мати" стояв у Хесуса окремим пунктиком, про що він повідомив, щойно прибувши до Києва. Оглянувши скульптури воїнам, Лус зазначив: "Ваш народ так багато страждав і залишився таким позитивним".

Jetsetter.ru

Зараз ви читаєте новину «Коханець Мадонни порозважався в Києві на дискотеці і поставив свічки у Лаврі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути