вівторок, 31 січня 2012 16:15

Мадонна показала обкладинку свого нового альбому

  Платівка надійде у продаж наприкінці березня
Платівка надійде у продаж наприкінці березня

На сторінці Мадонни в Facebook була опублікована обкладинка нового студійного альбому виконавиці.

Платівка буде називатися "MDNA" і надійде у продаж наприкінці березня 2012 року. Першим синглом з альбому стане композиція "Give Me All Your Luvin'". Пісня буде офіційно представлена слухачам 3 лютого. У листопаді 2011 року демо-версія "Give Me All Your Luvin'" в результаті витоку з'явилася в інтернеті. Мадонна пізніше висловила невдоволення тим фактом, що слухачам надали доступ до незавершеної композиції.

У другій половині грудня 2011 року в Іспанії було затримано особу, підозрюваного в тому, що він виклав "Give Me All Your Luvin'" в інтернет. Поліція не стала розкривати його особу, проте повідомлялося, що йому 31 рік і він є великим шанувальником Мадонни. Також у пресі вказувалися його ініціали - JMR

"MDNA" - 12-й студійний альбом Мадонни і перша пластинка, яку співачка випускає без будь-якої підтримки з боку лейбла Warner Bros. Records. Видавцем диска стануть Live Nation Entertainment і Interscope Records (підрозділ Universal Music Group).

Попередній диск Мадонни "Hard Candy" надійшов у продаж у квітні 2008 року. Альбом піднявся до перших рядків Billboard 200, британського чарту і хіт-парадів багатьох інших країн.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна показала обкладинку свого нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути