вівторок, 15 квітня 2008 15:17

Мадонна одягла собі на голову ковпак гнома (ФОТО)

 
Мадонна йде з тренування додому в ковпаку гнома на голові. Якщо вона продовжить вживатися в казковий образ, скоро побачимо її з бородою, повідомляє Сплетник.ру. Мадонна (повне ім"я Мадонна Луїза Вероніка Чікконе рід.: 16 серпня 1958, Бей-Сіті, Мічіган, США) - американська співачка, продюсер, танцівниця, актриса, письменниця, а також режисер. Вона відома багато в чому завдяки своїм суперечливим відеокліпам, масштабним сценічним виступам, а також використанню політичних, сексуальних і релігійних образів в своїх творах.

Мадонна почала свою кар"єру на початку 1980-х на клубній сцені Нью-Йорка, а тому більшість ранніх робіт співачки витримані в жанрі танцювальної музики. За роки своєї музичної діяльності Мадонна спробувала себе в багатьох жанрах та образах і стала лауреатом багатьох нагород, зокрема 6 премій "Греммі". У 2000-му році Мадонна була включена в "Книгу рекордів Гіннесу" як найуспішніша артистка всіх часів, з продажами за оцінками в 120 мільйонів копій своїх альбомів. У 2005-му році, звукозаписна компанія Мадонни, "WarnerBrothersRecords", повідомила, що міжнародні продажі її альбомів складають понад 200 мільйонів копій.

Мадонна є "Королевою поп-музики", вона відома також як секс-символ, ікона стилю, активіст багатьох добродійних і правозахисних організацій.

Акторська кар"єра Мадонни склалася менш вдало, ніж музична, але вона знялася більш ніж в двадцяти фільмах, і навіть удостоїлася за свою гру в кіномюзиклі "Евіта" престижної премії Асоціації іноземної преси Голлівуду "Золотий глобус".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Мадонна одягла собі на голову ковпак гнома (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути