пʼятниця, 23 листопада 2012 10:33

Лєра Кудрявцева зібралася заміж за 25-річного хокеїста

Лєра Кудрявцева зібралася заміж за 25-річного хокеїста
Закохані мріють про дитину Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна телеведуча Лєра Кудрявцева оголосила, що збирається заміж. Обранцем 41-річної блондинки є її молодий коханий, хокеїст Ігор Макаров.

У житті ведучої Лєри Кудрявцевої настали великі зміни. Вона зібралася заміж за свого нинішнього коханого, 25-річного хокеїста Ігоря Макарова. Телеведуча вирішила попередити всі чутки та сама розповіла, як Ігор зробив їй пропозицію.

"Я зараз дуже щаслива і трохи збентежена. Це було дуже красиво і зворушливо. Я приїхала в Пітер, Ігор мене зустрів. Ми сіли в машину і несподівано зупинилися. Раптом він дістав невелику коробочку, подивився на мене і сказав: "Лєр, я не знаю, як це робиться, але ... хочу тобі сказати: виходь за мене заміж". Звичайно, хвилювався. І я теж хвилювалася! Чи погодилась я відразу? А у мене були варіанти? Потім Ігор пожартував, що, якщо б не погодилася, він мене, напевно, просто вбив би" , - розповіла Лєра Кудрявцева.

За словами телеведучої, радісну подію вони вирішили відзначити в тиші, без друзів. "Я розповіла про це тільки мамі, синові і сестрі. Ми з Ігорем зараз дуже намагаємося зберегти наше особисте, сокровенне, подалі від сторонніх очей. Публічності я вже, як кажуть, "наїлася", - поділилась Кудрявцева. Закохані планують зіграти весілля навесні в Москві, причому урочистість запланували відзначити на широку ногу, з великою кількістю гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лєра Кудрявцева переїхала до свого молодого коханця

Лєра зізналася, що вони з Ігорем мріють про дитину: "Я дуже хочу народити дитину. Ми з Ігорем хочемо дівчинку. Але я, напевно, більше її хочу - у мене вже є син. Зараз в голові стільки всього, що поки я ще не оговталась. Одне можу сказати: ми з Ігорем дуже щасливі, що зустріли один одного і що незабаром станемо чоловіком і дружиною".

Зараз ви читаєте новину «Лєра Кудрявцева зібралася заміж за 25-річного хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути