понеділок, 03 вересня 2012 09:28

Лєра Кудрявцева проміняла Сергія Лазарєва на 24-річного хокеїста

 

Відома телеведуча Лєра Кудрявцева розповіла про розставання з Сергієм Лазарєвим. Блондинка зізналася, що зараз у неї роман з 24-річним хлопцем.

Незважаючи на те що влітку двох зірок часто бачили разом, у тому числі і по ранках за сніданком, а друзі чекали запрошення на швидке весілля, Лєра і Сергій Лазарєв усе-таки розійшлись. "Будь-яке розставання, безумовно, - це біль. Насправді, ми домовилися не коментувати цю історію. У нас зараз з ним, скажімо так, непростий період", - заявила телеведуча.

Очікувати нового роману телеведуча не радить, бо він вже має місце бути. 41-річна Лєра Кудрявцева на своїй сторінці в Інтернеті виклала фотографії, де вона в обіймах з юним блакитнооким хлопцем. Незнайомцем виявився нападник санкт-петербурзького хокейного клубу Ігор Макаров. Велика різниця у віці її не бентежить. "А навіщо? Якщо людина по душі?", - задала Лєра риторичне питання.

Сам Сергій Лазарєв про своє розставання з Лєрою повідомив наступне: "Так, ми дійсно розійшлись з Лєрою. Розійшлись ще на початку липня, але не стали робити з цього вселенської трагедії з великими заголовками в пресі. Про причини розставання говорити особливо нічого. Любов дала збій".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сергій Лазарєв розбив телефон через злість на фанатку

Співак і раніше заявляв, що не впевнений, що вони з Лєрою Кудрявцевою обов'язково одружаться. "Чесно кажучи, тема "Лазарєв — Кудрявцева" всіх уже, думаю, задовбала, в тому числі і нас! - повідомив Сергій. - Я не приховую, що ми з Лєрою не живемо разом. Наприклад, на "Новій хвилі" ми жили в готелі в різних номерах. Я не влізаю в Лєрин простір, тим більше коли ми на роботі. У Москві ми теж не живемо в одній квартирі".

За словами співака, вони з Лєрою не є звичайною парою, і він цьому радий. Для Сергія найважливіше те, що вони з Лєрою - близькі друзі і можуть ділитися один з одним найпотаємнішим.

Зараз ви читаєте новину «Лєра Кудрявцева проміняла Сергія Лазарєва на 24-річного хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути