понеділок, 04 лютого 2013 07:25

Лєра Кудрявцева розкритикувала Івана Дорна

Лєра Кудрявцева розкритикувала Івана Дорна
Телеведучу обурив гонорар співака Фото: story.com.ua

Популярна телеведуча Лєра Кудрявцева не змогла стримати обурення і в своєму мікроблозі поділилася з читачами критикою на адресу молодого виконавця Івана Дорна. За словами Лєри, співак вимагає за свій виступ астрономічні суми.

Лєра Кудрявцева, яка зазвичай досить стримана у своїх емоціях, особливо на публіці, несподівано в своєму мікроблозі поділилася з друзями і шанувальниками роздратуванням з приводу суми гонорару, який запросив молодий виконавець Іван Дорн.

"Роки 2-3 тому, коли Ваня Дорн був нікому невідомим хлопцем і вів з нами Дитячу Нову Хвилю я пиляла мозок І.Я. Крутому, що на нього потрібно звернути увагу і взяти його до нас на Дорослу (Нову хвилю) і тд тд. У підсумку Ваня-зірка! Зірка ж???? Так от недавно йому зателефонували від мене і попросили виступити на заході. Була названа ціна одного польоту в космос. Літай Ваня, літай!!!;))))) " - повідала історію Лєра Кудрявцева.

На запис популярної телеведучої відповіла виконавиця Наташа Корольова. Вона спробувала підтримати Кудрявцеву і написала досить уїдливий твіт: "Ха! Просто коли ти в космосі думаєш що це назавжди! Молодий не досвідчений!) Лєрунь не переймайся!)" Телеведуча, мабуть, швидко взяла себе в руки, відповіла Корольовій: "Та я все розумію :)))) А це до того, що польоти в Космос не вічні. ;))))" Численні шанувальники також не залишилися осторонь. Хтось припустив, що у Івана Дорна всі ознаки зіркової хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона і за мене збиралася заміж" - Лазарєв про новий роман Кудрявцевої

"Виходить, що так!" - розважливо відповіла Кудрявцева. Однак незабаром змінила гнів на милість і в завершення теми написала: "Гаразд, мені подобається творчість Вані Дорна, але як людині я висловила тут своє Фі. Всім добра!! ;))))" Однак фанати популярної телеведучої не змогли так легко заспокоїтися, і деякі запропонували відправити Івана Дорна в космос. Сам виконавець поки ніяк не прокоментував обурення телеведучої.

Зараз ви читаєте новину «Лєра Кудрявцева розкритикувала Івана Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути