Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2013 14:46

Ляшко у жовтих трусах з акулами релаксував на кримському пляжі

Автор: Фото з Facebook Олега Ляшка
 

Олег Ляшко довго не думав над вибором місця для відпочинку і відправився до Криму. Із собою нардеп взяв дружину Росіту та доньку Владу.

Ляшко кілька днів релаксував на пляжі та у воді. Судячи із його запису у Facebook, політик з родиною відпочивав у Ялті. В соцмережу Ляшко виклав тільки одне фото, на якому донька робить йому масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко: Опозиція здала вибори під Новинського

"Друзі, моя тимчасова відсутність тут, на Facebook, пов'язана з тим, що я теж жива людина і маю право трошки відпочити. Кількість нових приватних повідомлень в соцмережах і на пошті така, що відповідатиму не один день, але обов'язково усім відповім. Ми з дружиною і донькою кілька днів відпочили в Криму. Купались у морі, лежали на пляжі, читали, гуляли. Час пройшов чудово і непомітно. Для мене бути поряд з Росітою і Владою - найбільше щастя, а тим паче, на відпочинку. Щовечора гуляли на Набережній Ялти. Підходили люди з усієї України: вітались, фотографувались, спілкувались зі мною. Сказати, що зовсім відпочивав - неправда. Працював над своєю першою книгою, яка вийде, сподіваюсь, вже у цьому році. Наразі ніяких подробиць. Коли хоча б приблизно розумітиму дату видання - от тоді і розповім", - написав Ляшко у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко у жовтих трусах з акулами релаксував на кримському пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути