субота, 21 січня 2023 10:56

Лозовицька та Топольський розійшлися після "Холостяка": причини назвали різні
5

Головний герой 12-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" бізнесмен Алекс Топольський у фіналі обрав фотомодель Катерину Лозовицьку.

Виявилося, що після шоу пара зустрічалася зовсім недовго. Нині вони не разом. Про це стало відомо в ефірі постшоу, передає Gazeta.ua.

"Наша історія кохання продовжилася, але ненадовго", – зізналася Лозовицька.

Розійтися пара вирішила ще до початку повномасштабної війни. За їхніми словами, причиною розставання стали різні погляди на стосунки.

"У нас виявилися досить різні уявлення про стосунки і про ролі чоловіка і жінки у стосунках. З цим неможливо будувати стосунки", – сказала Лозовицька.

Вона поділилася, що мала "певні очікування" від того, яким чоловік буде поряд з нею і як він себе поводитиме. Розраховувала на турботу, ініціативність, залицяння та зацікавленість. Такі риси поведінки чоловіків модель вважає базовими у стосунках.

"У наших стосунках я цього не відчула. Мені стало некомфортно і мої почуття почали руйнуватися через це. Якщо мені некомфортно, я не буду продовжувати. Ми намагалися порозумітися, проте нічого не вийшло", – додала героїня шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина "Холостяка" засвітила на фото округлий животик: "Шок для всіх нас"

Топольський, своєю чергою, сказав, що у їхніх стосунках йому не вистачило енергії і пристрасті.

"Якщо є такі моменти у стосунках, то вони мене стимулюють, реалізовують як чоловіка. І цього мені не вистачало. Катю, всі моменти, які у нас були, я з ніжністю і теплом згадую. Ми з тобою спілкуємось, ми в нормальних стосунках. Ми, як дорослі люди, все обговорили, з'ясували і вирішили, що надалі немає розвитку того, що могло би бути", – сказав Алекс, який взяв участь у постшоу онлайн.

Топольський також зізнався, що були моменти, коли він думав про іншу фіналістку проєкту - Олександру Мудру.

Він припускає, що це також могло вплинути на його розставання із Лозовицькою.

"У мене були думки про Сашу і, можливо, це теж було причиною того, що у мене не розвивалися далі почуття до Каті. Але мені складно сказати, чи розвивалися б у нас якісь стосунки з Сашею. Можливо б все склалось, а можливо і не склалося б", - розповів Топольський.

Мудра була шокована почутим, адже про це Алекс їй не говорив.

Алекс Топольський вже 12 років не живе в Україні. Мешкає у США. Бізнесмен розповів про свої заробітки там.

За його словами, щоб комфортно жити родині з трьох осіб у Лос-Анджелесі, потрібно $4 тис. на місяць. Йому ж – від $5 тис. і більше. До пандемії коронавірусу, стверджує Топольський, він заробляв $60 тис. чистими на місяць. Після Covid бізнес постраждав. І зараз він заробляє у 2,5 раза менше.

Зараз ви читаєте новину «Лозовицька та Топольський розійшлися після "Холостяка": причини назвали різні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути