понеділок, 12 грудня 2022 04:00

Холостяк Топольський сказав, скільки заробляє в місяць

Холостяк Топольський сказав, скільки заробляє в місяць
Холостяк Топольський сказав, скільки йому потрібно грошей для комфортного життя. ФОТО: https://www.instagram.com/holostyakstb

Головний герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський вже 12 років не живе в Україні. Мешкає у США.

Бізнесмен розповів про свої заробітки у Штатах в інтерв'ю Славі Дьоміну. Також він поділився подробицями зйомок шоу, які тривали три місяці.

"На проєкті немає сценарію. Це колосальний бюджет. 250 осіб на знімальному майданчику, класна професійна команда. Перед тим як підписати контракт, я запитав, чи буде сценарій. Я обираю дівчат, немає жодних сценаріїв. Це реаліті, почуття або є, або їх немає", – сказав Топольський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Холостяка" у купальнику посвітила принадами на узбережжі океану

У США він має бізнес у сфері нерухомості.

"Щоб комфортно жити родині з трьох осіб у Лос-Анджелесі, потрібно 4 тисячі доларів. Мені потрібно від 5 тисяч доларів і більше для життя в місяць. До ковіду я заробляв 60 тисяч доларів чистими на місяць. Після ковіду бізнес постраждав. І зараз у 2,5 раза менше заробляю", – додав Топольський.

Серед представників українського шоубізнесу є найзавидніші холостяки. Вони стали сильними й багатими. Але досі ще не одружилися. Пропонуємо переглянути список таких чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Холостяк Топольський сказав, скільки заробляє в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути