Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2012 11:35

Лобода задарувала хлопця, який не пройшов в "Голос Країни. Діти"

Лобода задарувала хлопця, який не пройшов в "Голос Країни. Діти"
Рома розплакався після виступу Фото: ТСН

10-річному Ромі Сасанчину із села Садки Тернопільської області запропонували пройти прослуховування до хору ім.Верьовки. Про це Gazeta.ua розповіли на каналі "1+1".

Хлопець, виконуючи пісню "Mamma" італійського співака Ренато Зеро в проекті "Голос Країни. Діти", не пройшов "сліпого прослуховування". До нього не повернувся жоден із трьох тренерів. Про це Рома дізнався вже після свого виступу. Він розплакався і сказав, що більше не хоче співати. До того думав, що до нього повернулися всі тренери.

"Рома до останнього сподівався потрапити до команди Олега Скрипки. Але навіть така нетривала участь у проекті може стати успішною для наших конкурсантів. Бо вже наступного дня після виходу програми до нас з усієї України надходили творчі пропозиції для Роми. Це були меценати, продюсери та керівники різних навчальних закладів. Віктор Павлік, наприклад, вже запланував у свій концертний графік дует з Ромою. Іван Ганзера запропонував хлопчикові записати спільну пісню. Крім того, для Роми в будь-який момент відкриті двері школи-інтернату гуманітарно-естетичного виховання у Черкаській області. Народний депутат готовий оплатити навчання Роми в столичному інституті музики ім. Глієра. Також Рома має ще й прослуховування в хор ім. Верьовки", - кажуть в прес-службі каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Сасанчин співає оперу на городі

Окрім того хлопця підтримує й Світлана Лобода, яка є одним із тренерів шоу. Після першого ефіру вона зв'язалась із батьками Роми і запропонувала свою допомогу в розвитку його музичного майбутнього. Також співачка подарувала йому мобільний і комп'ютер.

Зараз ви читаєте новину «Лобода задарувала хлопця, який не пройшов в "Голос Країни. Діти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути