Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 16:08

Литовченко зі своїм новим чоловіком літають на реактивних літаках (ФОТО)
5

Разом із новим чоловіком у житті власниці модельного агентства Влади Литовченко з"явилося і нове захоплення.

Якщо раніше тусовщиця переймалася дипломатією, благодійністю, моделями та стрибками з парашутом, тепер вона "полізла у петлю" - петлю Нєстєрова. Влада закохалася у реактивні літаки.

А почалося все із першого візиту Литовченко до свого тоді ще майбутнього чоловіка-дніпропетровця Сергія Прокаєва.

"Ми приїхали у його заміський будинок, і відразу Сергій приголомшив мене пропозицією їхати на... аеродром. Він запитав: "Хочеш прокотитися на реактивному літаку?" - згадує Литовченко першу свою поїздку в інтерв"ю газеті "Факты. События и люди".

"Слава Богу, я була одягнена відповідно - у джинсах, маєчці", - додає Влада.

Далі парочка попрямувала на аеродром. За словами моделі, Прокаєв підвів її до реактивного літака, познайомив з пілотом "і побажав щасливого польоту".

"Я сіла на місце другого пілота, літак здійнявся у повітря, а Сергій стояв внизу і спостерігав за процесом", - веде вона далі.

І це при тому, що одна тільки назва "реактивний літак" викликала у Литовченко, як вона зізналася, панічний страх. Рятувало одне - любов до неба та екстриму. Ну і потрібно ж показати, що, мовляв, он яка я крута!

"Звичайно, були моменти перевантажень. Ми літали хвилин 20 і один раз таки зробили петлю Нєстєрова. Вдруге я попросила не повторювати", - розповідає Литовченко.

Про свої відчуття, коли реактивний "залазив у петлю", тусовщиця, сміючись, сказала так: "Я думала про те, як здорово, що напередодні не поїла".

Проте одразу ж додала, що насправді, це були настільки сильні відчуття, що вона неодмінно вирішила брати уроки керування літаком.

"Стрибки з парашутом у порівнянні з польотом на реактивному літаку - дитяча забавка! З настанням нового літного сезону я неодмінно почну вчитися на Як-40 і поступово доберуся до реактивного літака", - пообіцяла вічна студентка.

За минуле ж літо Литовченко здійснила тільки два польоти на Як-40 і всього лише один на реактивному літаку. "Але я зрозуміла, що повітряна стихія - це моє", - додала вона.

Отак от нові чоловіки підсаджують на нові хобі. Виявляється, літаки - це любов і нового благовірного Литовченко, її третього чоловіка Сергія Прокаєва.

"Сергій захопився ним (цим хобі) сім років тому. Я бачила, якою майстерністю він володіє, злітаючи вгору", - розповідає Влада.

І, за її словами, керуючи літаком, Прокаєв виробляв такі вензеля, виконував такі складні технічні елементи, що вона стала поважати його ще більше. Отакий от "реактивний" шлюбний танок, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Литовченко зі своїм новим чоловіком літають на реактивних літаках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути