пʼятниця, 09 листопада 2012 08:08

Ліндсі Лохан загрожує в'язниця за дачу неправдивих свідчень

Ліндсі Лохан загрожує в'язниця за дачу неправдивих свідчень
Фото: info-altai.ru

Ліндсі Лохан може сісти у в'язницю за дачу неправдивих свідчень поліції. У червні цього року актриса по дорозі на зйомки потрапила в автомобільну аварію, в якій її машина зіткнулася з вантажівкою. Лохан стверджувала, що в момент зіткнення за кермом була не вона, а її супутник, в той час як численні свідки стверджують зворотне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан побила свою матір

Під час аварії, яка сталася в Лос-Анджелесі влітку, ні сама Лохан, ні її супутник не отримали серйозних травм. Незважаючи на це, всі учасники були доставлені в лікарню, де їх допитували поліцейські. Тоді Лохан не дочекалася приїзду свого адвоката і сказала поліції, що за кермом була не вона, передає портал TMZ. Однак показання всіх свідків обернулися проти Лохан, і актрисі, у якої і без того регулярно виникають проблеми із законом, належить відповісти за брехню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий знайомий ледь не задушив Ліндсі Лохан

В даний час Лохан перебуває на випробувальному терміні за крадіжку коштовностей в 2011 році. Як зазначається, тепер її умовно-дострокове звільнення можуть замінити справжнім тюремним ув'язненням.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан загрожує в'язниця за дачу неправдивих свідчень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути