середа, 19 травня 2010 08:45

Ліндсі Лохан з Каннського кінофестивалю потрапить просто до суду

 

Скандально відому американську актрису Ліндсі Лохан, яка знаходиться на Каннському міжнародному кінофестивалі, викликали повісткою до суду Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія).

Двадцятитрирічній Лохан необхідно завершити цикл профілактичних бесід про шкоду алкоголю, відвідати які їй наказав суд. З 13-і запланованих занять актриса прослухала десять.

Повістку направила суддя Марша Ревел. Вона має право розпорядитися посадити Лохан у в'язницю, якщо та не з'явиться в строк до суду і не доведе програму профілактичних занять до кінця.

Своєчасному прильоту актриси до США може перешкодити порушення роботи низки аеропортів Європи через хмари вулканічного попелу.

Нагадаємо, в 2007 році Лохан була затримана за небезпечну їзду, керування автомобілем під впливом алкоголю і кокаїну. Актрису засудили до доби в'язниці.

Порушниця провела під вартою 84 хвилини і вийшла на свободу зважаючи на відсутність вільних одиночних камер у в'язниці.

Знаменитості пом'якшили вирок до трьох років умовного ув'язнення, протягом яких Лохан була зобов'язана поводитися зразково, відвідувати заняття, присвячені темі шкоди "зеленого змія", і регулярно звітувати про досягнутий прогрес в суді за місцем проживання. У жовтні минулого року умовний термін продовжили на рік.

На Каннському кінофестивалі Лохан переховується від преси. Репортажі про загули в Нью-Йорку і Лос-Анджелесі служать їй поганою рекламою.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан з Каннського кінофестивалю потрапить просто до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути