Ексклюзиви
середа, 17 листопада 2010 12:43

Ліндсі Лохан у ліжку показала груди хлопцю і дівчині (ФОТО)
5

Скандально відома голлівудська акторка Ліндсі Лохан, яка нещодавно покинула реабілітаційну клініку Бетті Форд, порадувала своїх шанувальників фотографіями, на яких вона позує у відвертих позах і в оголеному вигляді. Знімки опублікував чоловічий журнал Max.

Зірка частково вирішила проблеми з наркотиками, а тепер вирішила підправити своє фінансове становище. У акторки настали складні часи, їй відмовляють у ролях. Лохан вже немає чим заплатити за власне лікування.

Поки Лохан на свободі, вона планує встигнути зустрітися зі своїм батьком, Майклом. Адже покинути стіни лікарні, в якій 24-річна Ліндсей Лохан повинна знаходитися за рішенням суду до 3 січня 2011 року, їй дозволили ненадовго - всього лише до наступного тижня, та й то - за винятково зразкову поведінку.

Акторку випустили в неділю, 14 листопада, щоб вона змогла взяти участь в рекламі російського бренду Kira Plastinina.

Зйомки проходили недалеко від центру Betty Ford, який розташований в місті Ранчо Міраж штату Каліфорнія. Сума гонорару акторки не повідомляється

Відзначимо, американський фотограф Тайлер Шілдс опублікував в Інтернеті фотосессію Ліндсі Лохан, яку зробив ще в травні цього року. На фото Лохан зобрежена ще до ув'язнення і перебування в реабілітаційному центрі.

Topnews

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан у ліжку показала груди хлопцю і дівчині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути