Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 09:31

Леонардо Ді Капріо знову став самотнім

Леонардо Ді Капріо знову став самотнім
Актор розійшовся з супермоделлю Фото: svit24.net

Відомий американський актор Леонардо Ді Капріо розійшовся зі своєю подругою - 23-річною супермоделлю Ерін Хітертон. Актор і супермодель Victoria's Secret зустрічалися протягом десяти місяців.

Американські таблоїди відзначали, що ймовірно, 37-річний Ді Капріо знайшов свою любов. Як з'ясувалося, Хітертон не стала його "однією єдиною".

Тепер популярний голлівудський актор знову один. "Вони розійшлися кілька тижнів тому. У них немає неприязних стосунків, вони як і раніше добре ставляться один до одного", - заявило джерело з оточення колишньої пари.

Як відомо, 37-річний актор зустрічався з 23-річною моделлю Ерін Хітертон з грудня 2011 року. З супермоделлю Лео познайомився після нью-йоркського шоу Victoria's Secret, що відбулось в листопаді. Однак напружений графік обох зірок незабаром призвів до розставання.

Серед колишніх подруг Леонардо - бразильська супермодель Жизель Бундхен, ізраїльська красуня Бар Рафаелі, зірка "Пліткарки" Блейк Лайвлі. У Сіднеї Лео проводив час з ефектною брюнеткою, моделлю Мадаліною Гені. Її папараці сфотографували на балконі особняка, де на час зйомок "Великого Гетсбі" оселився Ді Капріо. Ще раніше актора бачили в компанії австралійських моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новій подружці Ді Капріо не подобається запах немитого тіла актора

Всесвітню популярність Ді Капріо приніс фільм "Титанік" режисера Джеймса Кемерона. Актор тричі номінувався на премію "Оскар" за ролі у кінострічках "Що гризе Гілберта Грейпа", "Авіатор" і "Кривавий алмаз".

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо знову став самотнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути