середа, 01 грудня 2021 19:07

Легендарний гурт Iron Maiden уперше виступить в Україні

Легендарний гурт Iron Maiden уперше виступить в Україні
Іron Maiden виступлять у Києві. Фото: © Iron Maiden/Facebook

Британський рок-гурт Iron Maiden уперше виступить в Україні. Концерт запланований у Києві на ВДНГ 29 травня 2022 року в межах туру Legacy Of The Beast .

До шоу увійдуть найвідоміші хіти за всю 46-річну історію існування колективу, пише "Дзеркало тижня".

"Ми пишаємося цим шоу й отримуємо чудові відгуки від багатьох фанатів, які побачили концерти в Європі, Мексиці, Північній та Південній Америці. У нашому шоу відбуваються неймовірні й часом навіть божевільні речі. Наприклад, репліка літака Spitfire, що ширяє над сценою під час виконання Aces High, тонни піротехніки, гігантський Ікар, мушкети і кілька справді великих вогнеметів, з якими мені страшенно весело, ось побачите", - сказав про Legacy Of The Beast вокаліст Брюс Дікінсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легенда України" Ротару зібралася на московську "Пісню року"

Гурт заснував 1975 року бас-гітарист Стів Гарріс. Назва колективу перекладається як "Залізна діва". Її запозичили з фільму "Людина в залізній масці".

У травні 1976-го гурт зіграв свій перший концерт. Перший студійний альбом колективу, який також отримав назву Iron Maiden, вийшов у 1980 році.

Усього за час свого існування гурт випустив 17 платівок, остання (Senjutsu) вийшла 2021 року. Iron Maiden продали понад 110 млн копій своїх альбомів у світі, три з них посідали перші місця, а решта – потрапляли до найкращих 10 чартів Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний гурт Iron Maiden уперше виступить в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути