понеділок, 20 грудня 2021 18:21

Ларрі Кінг, Місько Барбара, Жан-Поль Бельмондо: з ким із зірок прощалися 2021 року
11

Американський модельєр Вірджил Абло, відомий як засновник бренду Off-White, боровся два роки з рідкісною та агресивною формою раку – серцевою ангіосаркомою. З 2018 року очолював чоловічу лінію бренду Louis Vuitton. Того ж року журнал Time назвав Абло одним з найвпливовіших людей світу. Дизайнера не стало 28 листопада на 42-му році. Без нього залишилися дружина Шеннон і двоє дітей.

Gazeta.ua згадує, з ким із знаменитостей прощалися цьогоріч.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Цьогоріч не стало артиста Міськи Барбара, американського телеведучого Ларрі Кінга та хореографа Григорія Чапкіса
Цьогоріч не стало артиста Міськи Барбара, американського телеведучого Ларрі Кінга та хореографа Григорія Чапкіса

Американського журналіста, теле- і радіоведучого Ларрі Кінга не стало 23 січня. Пішов із життя у 87 років. За три тижні до смерті його шпиталізували з коронавірусом. Втім, телезірка помер від сепсису.

З 1985-го до 2010-го він вів токшоу Larry King Live на телеканалі CNN. З 2012 року вів програму Larry King Now в інтернеті. Його шоу на CNN було занесене у книгу рекордів Гіннеса як найтриваліше шоу на телебаченні з беззмінним ведучим. Провів понад 40 тис. інтерв'ю, героями яких ставали майже всі найвідоміші у США і за їх межами політики, артисти, зірки шоубізнесу та інші знаменитості.

Одеська акторка Ірина Токарчук, яка запам'яталася завдяки ролям у "Джентльмен-шоу" і "Маски-шоу", померла 25 січня від серцевого нападу на 61-році. Понад 20 років грала в Одеському російському драматичному театрі

Цимбаліст Петро Сказків пішов із життя 4 лютого. Причиною став рак легенів, який йому діагностували наприкінці 2020 року. Сказків був учасником рокколективу "Джарап" і гурту "Перкалаба". 2015-го брав участь у шоу "Україна має талант". Дійшов до фіналу. Після цього створив родинний ансамбль "Петровичі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важливо робити те, що любиш. І любити те, що робиш" - Місько Барбара

Чоловік королеви Великої Британії Єлизавети II принц Філіп помер 9 квітня у 99 років. Занедужав 16 лютого, його шпиталізували на місяць. Подробиці хвороби не розголошували. Принц Філіп переніс операцію на серці. Згодом його виписали з лікарні й оголосили, що його стан покращився. Та 9 квітня повідомили про смерть чоловіка Єлизавети ІІ.

Американського журналіста, теле- і радіоведучого Ларрі Кінга не стало 23 січня. Пішов із життя у 87 років
Фото: Reuters
Одеська акторка Ірина Токарчук, яка запам'яталася завдяки ролям у "Джентльмен-шоу" і "Маски-шоу", померла 25 січня від серцевого нападу на 61-році
Цимбаліст Петро Сказків пішов із життя 4 лютого. Причиною став рак легенів, який йому діагностували наприкінці 2020 року
Життя письменника і літературознавця Михайла Слабошпицького обірвалося вночі 30 травня у 74 роки
Народний артист України, хореограф і суддя шоу "Танці із зірками" Григорій Чапкіс помер 13 червня на 91-му році

Життя письменника і літературознавця Михайла Слабошпицького обірвалося вночі 30 травня у 74 роки. Майже пів року боровся з раком легень. Працював на різних посадах у газеті "Літературна Україна", був головним редактором газети "Вісті з України", журналу "Вавилон-XX", директором видавництва "Ярославів Вал". Слабошпицький був у шлюбі вчетверте. Залишилися дружина Світлана Короненко і троє дітей.

Народний артист України, хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс помер 13 червня на 91-му році. У грудні 2020-го потрапив до лікарні. Йому діагностували двобічну пневмонію. Втім, син танцюриста Грег зазначив, що його батько пішов із життя через старість.

Французького актора Жан-Поля Бельмонда не стало 6 вересня. Йому було 87 років. 20 років тому переніс інсульт. Через сім років повернувся до роботи на знімальний майданчик. Про завершення кар'єри Бельмондо оголосив лише у 82 роки. Зіграв близько 100 ролей у кіно й 40 - у театрі. Популярність здобув завдяки ролі у фільмі "На останньому подиху".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Єлизавета відсвяткувала 95-ліття, овдовіла і водинадцяте стала прабабцею: рік монаршої родини - у фото

Засновник гурту "Мертвий Півень" і актор Місько Барбара не дожив трохи більше місяця до 50-річчя. 11 жовтня його не стало через зупинку серця. Виконував пісні на слова українських поетів. Музиканта вважають одним із засновників українського року. У Міська Барбари залишилася дружина, режисерка Світлана Олешко.

Американський актор Джеймс Майкл Тайлер, відомий за роллю Гантера в культовому серіалі "Друзі", помер 25 жовтня на 59-му році. Кілька років боровся з раком простати. Діагностували хворобу на останній стадії 2018 року. Захворювання поширилося на кістки. З початком пандемії коронавірусу самопочуття погіршувалося. Через хворобу актор не зміг взяти повноцінну участь у спеціальному епізоді серіалу "Друзі".

Український композитор та музикант-мультиінструменталіст з гурту "Хорея Козацька" Данило Перцов помер від коронавірусу. Йому було 48 років.

Зараз ви читаєте новину «Ларрі Кінг, Місько Барбара, Жан-Поль Бельмондо: з ким із зірок прощалися 2021 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути