понеділок, 05 грудня 2011 17:02

Лайма Вайкуле просить віддати їй дитину

Лайма Вайкуле просить віддати їй дитину

Дивлячись на Філіпа Кіркорова, який став нещодавно щасливим татом, багато зірок всерйоз задумалися про спадкоємців. Не залишила байдужою метушня навколо Кіркорова і Лайму Вайкуле.

Торік Борис Моїсеєв обмовився про вагітність знаменитої латишка. Публіка пожвавилася, журналісти стали дошкуляти Лаймі розпитуваннями. Але виявилося, що Моїсеєв пожартував.

"Якби я хотіла, діти в мене були б, - зауважила артистка кілька років тому. - У мене немає часу навіть для моїх улюблених собак. Діти - це перш за все величезна відповідальність. У кожного своя дорога, і не треба на цьому зациклюватися".

Чому Вайкуле так і не стала мамою, її друзі тільки здогадуються. Кажуть, заради успішної кар'єри зірка кілька разів переривала вагітність. Зараз співачка впевнена: перервана вагітність - це доленосна помилка. Щоб вберегти від неї інших жінок, Вайкуле записала відеозвернення для тих, хто вирішив позбутися дитини.

"Я хочу побажати всім, хто роздумує, - обов'язково треба залишати дитину, раз це трапилося. Розуміти потрібно одне: дитина - це велика відповідальність", - заявила артистка.

На жаль, каже співачка, вона не зможе стати матір'ю, і вже з цим змирилася. Однак Вайкуле ще може пізнати щастя материнства, якщо усиновить чужу дитину.

"Якщо ви завагітніли і боїтеся, що не впораєтеся, - віддайте мені його", - звертається Лайма до жінок.

Цікаво, що минулого року знаменитість говорила, що відмовилася від спроб стати мамою прийомного малюка.

"Я навіть боялася йти в дитячий будинок, бо думала, що піду з усіма дітьми, які там живуть. Я хотіла усиновити дитину, але мій хрещений не дав мені на це благословення. Він завжди благословляв мене на важливі для мене справи, вчинки, а тут сказав "ні". Коли я запитала, чому, він відповів: "Ні, і все". Кожному своє", - розповіла Вайкуле.

Зараз ви читаєте новину «Лайма Вайкуле просить віддати їй дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути