четвер, 25 серпня 2011 13:22

Лада Лузіна свій улюблений головний убір називає "мій пиз…й капелюх"

Лада Лузіна свій улюблений головний убір називає "мій пиз…й капелюх"

Українська письменниця Лада Лузіна має колекцію капелюшків. Любить подібні до чоловічих.

"Ношу їх під пальто. У мене є кілька приглушених тонів. От у них можна сісти в трамвай. А є ще улюблений великий білий. Придбала його в "Глобусі" на Хрещатику. Недавно з'явилася в ньому на обкладинці журналу. Є небагато місць, де в такому головному уборі можна мати адекватний вигляд. Не хочу бути схожою на ідіотку. Ще не придумала місце і час, коли одягну цей капелюх. Капелюх виробництва 1960-х із синтетичного матеріалу, наче склеєний із соломки. Купила на антикварному аукціоні. Називаю його "мій пиз…й капелюх". Ходила в ньому на бал-маскарад до Каті Осадчої в образі Божевільного Капелюшника з "Аліси в Країні Чудес", - розказала письменниця.

Капелюхи Лузіній дарують рідні, деякі купує сама. Одяг вибирає під них.

"Капелюх у біло-червону смужку - це подарунок чоловіка. Ми відпочивали на морі, я була одягнена в смугасту майку. Капелюшок і майка на тлі берега виглядали чудово. Два однакових капелюшки – чорний і синій з вуаллю та квітами. Їх мені подарувала мама. Ще з дитинства хотіла, щоб я була модницею. Чорний я одягала в музей Булгакова на телевізійну зйомку, бо в маршрутку в такому не сяду. Синього досі не носила. Не можу знайти до нього низу. Іду в магазин із капелюшком і добираю під нього одяг", - зазначила письменниця.

Який капелюх письменниця хоче вдягнути на гей-вечірку та ще багато цікавих фактів про її колекцію можна прочитати у журналі "Країна" № 32 (85) за 26 серпня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Лада Лузіна свій улюблений головний убір називає "мій пиз…й капелюх"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути