Ексклюзиви
четвер, 07 березня 2013 17:49

Лада Лузіна не проти жити з жінкою

Лада Лузіна не проти жити з жінкою
Письменниця ставиться до лесбійського кохання дуже позитивно Фото: ua.glavred.info

Лада Лузіна шукає супутницю життя. Відома українська письменниця зізналась, що дедалі більше звертає уваги на жінок. Про її нетрадиційні схильності говорили вже давно. А після публічних обіймів із Наталкою Могилевською навіть приписували їй роман зі співачкою. Владислава Кучерова, це ім'я та прізвище письменниці за паспортом, заміжня вже 8 років. Але тепер, каже, не проти, щоб до їхнього з чоловіком союзу приєдналася ще й якась жінка, повідомляє ТСН.

"Я ставлюся до лесбійського кохання дуже позитивно. Дуже позитивно. Більш того, я абсолютно впевнена, що якби я завтра привела додому дівчину, мій чоловік був би тільки щасливий. Всі ми почали своє життя з того, що смоктали материнські груди", - розповіла письменниця в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Нагадаємо, Лада Лузіна познайомилась зі своїм чоловіком Ігорем через інтернет. Весілля справляли в Музеї Булгакова на Андріївському узвозі в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ладу Лузіну в дитинстві виховували троє двоюрідних бабусь, десяток троюрідних дядьків і тіток

"У 17 років на Водохреще наворожила собі хлопця на ім'я Ігор. Так звали мою першу любов, дуже нещасну. Думала, що то він, але ми розійшлися. Мого чоловіка теж звати Ігорем. Ми познайомилися через інтернет. Писала книжку, і захотілося з кимось поговорити", - розповідала раніше письменниця.

Зараз ви читаєте новину «Лада Лузіна не проти жити з жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути